Kaart

Wil jij op een effectieve manier naar jezelf kijken? Samen onderzoeken we wat jij wilt en hoe je dat kunt bereiken. Vanuit jouw innerlijke kracht doelen realiseren, oude patronen los laten en jouw leven vorm geven zoals jij dat wilt. 

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
Decoratieve verlichting

Past het werk en de organisatie nog bij jou? Samen onderzoeken we stapsgewijs  jouw loopbaanwensen en jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Het doel van loopbaan coaching is ondersteuning te bieden bij het sturing en richting geven aan jouw loopbaan.

LOOPBAAN
Twee gedroogde bladeren

Voel jij je niet altijd in balans en wil je meer rust ervaren? Voel jij je gestrest, pieker je veel, voel je je geleefd of zit je niet lekker in je vel? Of wil je méér; meer genieten van je gezin of meer positieve energie en focus tijdens je werk. Het doel is om balans te creëren om rust te ervaren.

BALANS & RUST
 
Colorful Tables

Ik help je effectief verder

Waar ligt jouw behoefte? Als ervaren coach help ik je antwoorden te vinden op jouw vraag of bij het oplossen van een probleem waar je wellicht al een tijdje tegenaan loopt. Of support ik je bij het maken van een plan om je grote wens te realiseren. Soms heb je even iemand nodig die met je meedenkt of je een spiegel voorhoudt. 

Misschien herken je je in één van de thema’s die ik hierboven heb beschreven, wellicht heb je een ander onderwerp dat je wilt bespreken. Ik bied maatwerk. Leg het dus gerust aan me voor door een berichtje te sturen.  

MAATWERK
 
Netwerkevenement

Continu veranderen, leren en verbeteren

Organisaties van nu kunnen niet stil blijven staan. Ze moeten continu veranderen, leren en verbeteren. Dit legt een grote druk op de mensen die er werken. Word jij steeds vaker geconfronteerd met specialistische HR vraagstukken? Ik heb jarenlange ervaring in het oplossen van HR vraagstukken. 

Ik bied ondersteuning op het gebied van Human Resources op zowel strategisch en tactisch niveau. De ontwikkeling van mensen, middelen en processen binnen de organisatie staan hierbij centraal. 

CONSULTANCY