top of page

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is voor iedereen die op een effectieve manier naar zichzelf wil kijken. Je handelt vaak op een bepaalde manier omdat je dat zo gewend bent. Je bent je hier meestal niet eens van bewust. Wellicht zijn er ook andere manieren waarop je je kunt gedragen die mogelijk beter werken om je doelen te realiseren.

Groei kan vaak pas ontstaan nadat belemmerende gevoelens en patronen doorbroken zijn. Nieuw gedrag moet met jou als persoon in verbinding staan, kloppen bij wie jij bent. Klopt dit niet dan is het risico groot dat je vervalt in je oude gedrag. In de gesprekken zullen we vooral aandacht besteden aan het verruimen van jouw oplossingsmogelijkheden.

Wil jij op een effectieve manier naar jezelf kijken? Samen onderzoeken we wat jij wilt en hoe je dat kunt bereiken. Vanuit jouw innerlijke kracht doelen realiseren, oude patronen los laten en jouw leven vorm geven zoals jij dat wilt. Daar gaan we aan werken.

Coachtraject

 

Bij de intake leren we elkaar kennen en gaan we samen jouw coachingsdoel in kaart brengen. Het intakegesprek is gratis en vrijblijvend; het stelt je in de gelegenheid om kennis met mij te maken. Je kiest daarna zelf of je door wilt gaan. 

Intake (en coach) gesprekken zijn mogelijk op verschillende locaties. Coaching kan plaatsvinden op de werkplek, op een externe locatie in de buurt of op mijn kantoor. Een intake kan ook telefonisch of via skype plaatsvinden als je dat prettig vindt.

Een coachtraject kan kort (tussen 4-6 gesprekken) of langduriger zijn, afhankelijk van de vraag en behoefte van jou. Samen besluiten we wat de tijdsduur en het aantal sessies in jouw coachingstraject gaan zijn. Dit kan later naar behoefte bijgesteld worden.

bottom of page