top of page

Loopbaan coaching

Er zijn weinig zaken waar we meer tijd in steken dan ons werk. Natuurlijk wil je dat je werk prettig is. Maar wat doe je als dat niet zo is? Als je het gevoel hebt dat je werk of de organisatie niet bij je past? Of als je je werk kwijt raakt?

 

Samen onderzoeken we stapsgewijs  jouw loopbaanwensen en jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Het doel van loopbaan coaching is ondersteuning te bieden bij het sturing en richting geven aan jouw loopbaan.

Het traject dat volgt ziet er in grote lijnen zo uit:

  • We staan stil bij je levensloop (biografie) en je loopbaan tot nu toe;  ook verhelderen we samen je wensen en verwachtingen voor de toekomst

  • We gaan op zoek naar jouw waarden, drijfveren en ambities

  • We brengen je kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen in beeld

  • Netwerkgesprekken of meelopen in de praktijk om je kennis en ervaring te vergroten

  • Hoe kom je daar waar je wilt zijn

  • Vervolgens komen praktische zaken aan bod. Actualiseren en optimaliseren van je CV, je LinkedIn profiel en tips voor een  goede sollicitatiebrief en  sollicitatiegesprek.

 

Het doel is dat jij de ‘droombaan’ vindt die je zoekt.

Coachtraject

Bij de intake leren we elkaar kennen en gaan we samen jouw coachingsdoel in kaart brengen. Het intakegesprek is gratis en vrijblijvend; het stelt je in de gelegenheid om kennis met mij te maken. Je kiest daarna zelf of je door wilt gaan. 

Intake (en coach) gesprekken zijn mogelijk op verschillende locaties. Coaching kan plaatsvinden op de werkplek, op een externe locatie in de buurt of op mijn kantoor. Een intake kan ook telefonisch of via skype plaatsvinden als je dat prettig vindt.

Een coachtraject kan kort (tussen 4-6 gesprekken) of langduriger zijn, afhankelijk van de vraag en behoefte van jou. Samen besluiten we wat de tijdsduur en het aantal sessies in jouw coachingstraject gaan zijn. Dit kan later naar behoefte bijgesteld worden.

bottom of page