top of page

Balans & rust

Het is niet makkelijk om in deze drukke en hectische wereld rust en balans te vinden. Het lijkt wel of we steeds meer te doen hebben en steeds minder tijd. We haasten ons wat af en maken ons druk of we het wel redden.

Het lijkt wel of we steeds harder gaan werken en steeds sneller moeten gaan om alles bij te houden. Nee, dat is niet de oplossing! Weet jij wat jouw kernwaarden zijn? En waar je gelukkig en blij van wordt?

Voel jij je niet altijd in balans en wil je meer rust ervaren? Samen onderzoeken we hoe jij je voelt. Voel jij je gestrest, pieker je veel, voel je je geleefd of zit je niet lekker in je vel? Of wil je méér; meer genieten van je gezin of meer positieve energie en focus tijdens je werk.

De valkuil van stress is vaak dat je denkt: 'Het gaat nu nog wel', maar steeds weer verschuif je deze grens. Er is er maar één die iets aan je gevoel van overbelasting kan veranderen. Dat ben jijzelf. Ik reik je inzichten en handvatten aan om dat te bereiken stap voor stap. Om de regie over je leven weer te (her)pakken, om dingen te doen waar je energie van krijgt, om gezonder te leven en om patronen te doorbreken die allang niet meer helpend zijn. Het doel is om balans te creëren om rust te ervaren.

Coachtraject

Bij de intake leren we elkaar kennen en gaan we samen jouw coachingsdoel in kaart brengen. Het intakegesprek is gratis en vrijblijvend; het stelt je in de gelegenheid om kennis met mij te maken. Je kiest daarna zelf of je door wilt gaan. 

Intake (en coach) gesprekken zijn mogelijk op verschillende locaties. Coaching kan plaatsvinden op de werkplek, op een externe locatie in de buurt of op mijn kantoor. Een intake kan ook telefonisch of via skype plaatsvinden als je dat prettig vindt.

Een coachtraject kan kort (tussen 4-6 gesprekken) of langduriger zijn, afhankelijk van de vraag en behoefte van jou. Samen besluiten we wat de tijdsduur en het aantal sessies in jouw coachingstraject gaan zijn. Dit kan later naar behoefte bijgesteld worden.

bottom of page