top of page
INVESTERING IN JEZELF

Investeren in jezelf kan soms best spannend zijn. Vaak kost het geld, tijd en energie. Soms weet je niet of het dat wat je specifiek zocht op zal leveren. Misschien voel je je schuldig naar anderen aan wie je de tijd niet kunt besteden of vind je dat je  egoïstisch bent door de focus op jezelf te leggen.

 

Investeren in jezelf betaalt zich terug

Investeren in jezelf betekent voor mij naar jezelf kijken waardoor je nog meer leert over jezelf. Investeren in jezelf betaalt zich vaak op veel manieren terug. Hierdoor begrijp je beter  waarom je dingen doet en waarom je bepaalde keuzes maakt. Hierdoor ervaar je  meer innerlijke rust en plezier in je leven. Je  weet wat echt bij je past, dat wat niet meer werkt kun je loslaten. Tot slot heeft  ook iedereen in jouw buurt  er baat bij als jij investeert in jezelf. Als jij je licht meer durft te laten schijnen, geef je anderen de gelegenheid dit ook te doen. Wat zou er gebeuren als jij in jezelf investeert? 

buizen van de verf
VERGOEDINGEN
 

Coaching in bedrijven is steeds gangbaarder aan het worden. Loop je als medewerker op je werk tegen lastige zaken aan? Kom je ergens niet goed uit? Is er iets dat stagneert, waar je stress van ondervindt of ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan? Dan kan coaching vaak uitkomst bieden. Coaching wordt voor medewerkers vaak (deels) vergoed door het bedrijf. Neem voor meer informatie daarover contact op met je leidinggevende of met de personeelsconsulent. De declaratie wordt dan ter betaling naar de werkgever gestuurd. De inhoud van de gesprekken blijft uiteraard tussen ons.  

Coaching in bedrijven

Wil je meer weten over coaching in bedrijven? Neem dan gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ik maak graag een offerte op maat die aansluit bij de wensen van het bedrijf met wie ik de samenwerking aanga. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek brengen we samen de wensen in kaart waarna ik een offerte maak.

Fresh Drip Coffee
TARIEVEN

Tarieven

Tarieven zijn op aanvraag beschikbaar. Wil je meer weten? Neem dan even contact met me op!

 

Night Sail
bottom of page